Chicken and Pork Adobo

15 Juil

Ingredients

  • 1 cup distilled white vinegar (or cider vinegar)
  • 1 cup water
  • 2 tablespoons peeled and crushed garlic
  • 2 teaspoons salt
  • 2 pieces of bay leaves
  • half teaspoon freshly ground black pepper
  • 1 pound chicken, cut into serving pieces, Chinese style
  • 2 pounds pork butt, cut into cubes
  • soy sauce
  • oil

Directions

Add vinegar, water, garlic, salt, bay leaves and pepper into a large casserole.
Bring to a boil.
Add the meat, cover and bring to a boil.
Simmer and cook for about 30 minutes.
Sprinkle liberally with soy sauce and cook for an additional 10 minutes.
Remove meat and reduce sauce.
Remove sauce to a bowl.
Put oil into the casserole and brown cooked meat.
Drain oil from the casserole, and return the reduced sauce back with the meat.



Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :