Chicken and Pork Adobo

15 Juil

Ingredients

  • 1 cup distilled white vinegar (or cider vinegar)
  • 1 cup water
  • 2 tablespoons peeled and crushed garlic
  • 2 teaspoons salt
  • 2 pieces of bay leaves
  • half teaspoon freshly ground black pepper
  • 1 pound chicken, cut into serving pieces, Chinese style
  • 2 pounds pork butt, cut into cubes
  • soy sauce
  • oil

Directions

Add vinegar, water, garlic, salt, bay leaves and pepper into a large casserole.
Bring to a boil.
Add the meat, cover and bring to a boil.
Simmer and cook for about 30 minutes.
Sprinkle liberally with soy sauce and cook for an additional 10 minutes.
Remove meat and reduce sauce.
Remove sauce to a bowl.
Put oil into the casserole and brown cooked meat.
Drain oil from the casserole, and return the reduced sauce back with the meat.



Advertisements

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :