Pork Binagoongan

15 Juil

Ingredients

  • 1 lb. pork, cut into pieces
  • 1/4 cup oil
  • 1/2 head garlic, crushed
  • 1 onion, sliced thinly
  • 1 large tomato, sliced
  • 1/2 cup bagoong alamang
  • 1/2 cup vinegar
  • 2 cups water

Directions

Fry pork pieces in hot oil. Saute garlic, onions and tomatoes after pork has browned.
Add the rest of the ingredients and let simmer until pork is tender.
If desired, let water reduce.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :