Igado

16 Juil

Ingredients

  • 1/4 pound each pork tenderloin, liver, heart and kidney
  • 2 tablespoons green peas
  • salt to taste
  • 1/2 cup iloco vinegar
  • 1/2 cup soy sauce
  • 1/4 cup bell pepper
  • 1 tablespoon garlic

Directions

Soak pork liver in vinegar.
Saute garlic and pork tenderloin in cooking oil until golden brown.
Add pork heart, pork kidney and soaked pork liver.
Add soy sauce.
Simmer until all meats are tender and sauce is thick enough.
Add green peas and bell pepper.


Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :