Inihaw Na Bangus (Grilled Milkfish)

16 Juil

Yield: 4 servings

Ingredients

  • 1 Whole bangus (about 2 lbs) or white fish, dressed
  • 2 sl Lemon
  • 1 ½ ts Salt
  • ½ ts Pepper
  • ½ c Tomatoes, chopped
  • ¼ c Onions, chopped
  • 2 Green onions, chopped

Directions

1. With sharp knife, cut along back of the fish and remove the backbone.
Rub fish inside and out with lemon slices, sprinkle with salt and pepper.
2. Mix tomatoes, onions and green onions.
Stuff fish with the mixture through its back opening.
Wrap in foil and grill over live coals until done. (about 15 minutes on each side).
3. Serve with lemon wedges or with a lemon juice and patis (fish sauce) dip.
Preparation and cooking time: 45 minutes Serves 4 Recipes


Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :