Mechado (Filipino beef stew)

16 Juil

Yield: 2 servings

Ingredients

  • 1 k. beef (cut into pieces)
  • cooking oil
  • 4 cloves garlic (crushed)
  • 1 onion (sliced)
  • 2 . potatoes (quartered, fried)
  • 1 carrot (cut round)
  • 2 tbsps. lemon juice
  • 2 tbsps. soy sauce, salt, peppercorn
  • 1 cup tomato sauce
  • 1 pc. Laurel
  • hot water

    Directions

    1. Brown meat in cooking oil. set aside.
    2. In same oil sauté garlic and onion. add lemon, soy sauce, peppercorn, tomato sauce, laurel and salt, simmer for a few minutes then add water. cover and simmer.
    3. Add potatoes and carrot when meat is tender

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :