Fish Balls

6 Août

Ingredients

* 2 c Potatoes; chopped fine
* 1 c Cod; flaked
* 1 tb Butter
* Pepper to taste
* 1 Egg, beaten
* Plenty of lard; smoking hot
* Fried Bacon; optional

Directions
Cook fish and potatoes till tender.
Mash very thoroughly until every lump is gone.
Add butter, pepper and egg and beat till the whole is light and creamy.
Take up, a little at a time, with a spoon dipped in hot fat (prevents sticking) and drop into hot lard.
Cook til golden brown. If the lard is the right heat this will not take more than a minute.
Drain well and serve with crispy fried bacon. (Or without it).

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :