Chicken Diced with Walnuts

9 Août

Ingredients

* 4 dried mushrooms
* 4 oz shelled walnuts
* 1/3 cup oil
* 3 lb chicken
* 1 tsp cornstarch
* 1 tblsp sherry
* 2 tblsp soy sauce
* 1 tsp salt
* 1 tsp brown sugar

Directions
Soak the mushrooms in hot water for 10 minutes.
Chop the walnuts and fry in 2 tablespoons of the oil for 2 minutes.

Drain on absorbent kitchen paper to remove all traces of oil.

Cut the chicken meat into small pieces, fry in remaining oil for 3 minutes over fierce heat, stirring all the time.
Mix the cornstarch to a smooth paste with the sherry, soy sauce, salt and sugar.
Add to the chicken and mix well.

Drain the mushrooms and chop roughly, add to the pan and cook for 2 minutes.
Add the walnuts.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :