Duck With Almonds

9 Août

Ingredients

* 1 lb duck meat
* 2 tblsp oil
* 1 tsp salt
* 2 tblsp soy sauce
* 2 sticks celery
* 2 oz fresh mushrooms
* 4 oz frozen peas
* 1 cups stock
* 2 tsp cornstarch
* 3 oz split, toasted almonds

Directions
Cut the duck meat into paper thin slices.
Heat the oil, add the salt and duck and fry for about 5 minutes or until the meat is tender.
Add the soy sauce and mix well.

Wash and chop the celery; wash and thinly slice the mushrooms; add both to the pan with the peas, mix well and cook for 1 minute.
Add the stock, bring to the boil and simmer for 5 minutes.

Mix the cornstarch to a smooth paste with a little cold water, stir into the pan, bring to the boil, stirring all the time until slightly thickened.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :