Dango Jiru (Dumplings with Miso)

28 Août

Yield: 6 servings

Ingredients

* 3 c Dashi
* 1/2 c Miso
* 1/4 pk Mochi-flour
* 2 Stalks green onions
* 1 lb White fleshed fish
* 1/4 ts Gourmet powder

Directions
1. Add enough Mochi-flour to make a stiff dough for dango, roll into small marble sized balls and make a slight impression on each side, by pinching.

2. Drop balls into boiling dashi.

3. Cut fish into small pieces. Grind Miso in surabachi.

4. When dango (dumplings) rise to the top, add the fish and the miso.

5. Add the gourmet powder and garnish with chopped green onions.

HOW TO MAKE DUMPLINGS.?

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :