Nikujaga

28 Août

Ingredients

* 6 potatoes
* 150 grams sliced beef
* 1 and 1/2 onions
* 1 and 1/2 tbsp vegetable oil
* 2 cups water
* 8 tbsp each sugar and soy sauce

Directions
(1)Peel potatoes, cut into six pieces, and immerse in water.
(2)Slice onions (hangetsu-giri) Cut beef into bite-size pieces.
(3)Heat vegetable oil in pan.
Stir-fry beef.
When beef is thoroughly brown, add onions and potatoes.
(4)Add 2 cups water and half the seasonings.
Turn down heat when pot starts bubbling.
Skim off foam.
Add the remaining seasonings, depending on how much broth has boiled off.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :